NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Inschrijfformulier

Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Soort lidmaatschap
Persoonlijke gegevens
Privé adres
Privé communicatie
Gegevens werkgever
Staat uw organisatie er niet tussen, klik dan op onderstaande link ‘Mijn organisatie staat er niet tussen’.
Zakelijke communicatie
Lidmaatschap
De NVK is lid van de Federatie Medisch Specialisten (hierna: de Federatie). Door het lidmaatschap van de NVK bent u tevens aangeslotene van de Federatie. Klik hier voor de wijze waarop de NVK en de Federatie uw persoonsgegevens verwerken en de privacyverklaring van de Federatie. Indien u als medisch specialist in dienstverband werkzaam bent of dat in de toekomst wordt, meldt u zich hiermee tevens aan als lid van de LAD (Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband) met de daarbij behorende voordelen (bekijk de ledenvoordelen). Voor meer informatie over de rechten en plichten van de LAD, zie de statuten van de LAD. Het lidmaatschap van de LAD is kosteloos. Indien dit op enig moment verandert, zullen de Federatie en/of LAD u hierover informeren. De NVK zal de benodigde gegevens eventueel via de Federatie aan de LAD verstrekken. Klik hier voor de wijze waarop de LAD uw persoonsgegevens verwerkt. Mocht u ondanks de vele kosteloze voordelen van het lidmaatschap als medisch specialist in dienstverband, niet kosteloos lid willen worden van de LAD, dan kunt u hierover contact opnemen met de ledenadministratie van de NVK.

Wordt u als aios lid van de NVK, dan krijgt u een junior lidmaatschap en bent u automatisch lid van de Junior Afdeling (JA) van de NVK. De JA behartigt de belangen van de arts in opleiding tot kinderarts in de ruimste zin van het woord. Een juniorlid geniet dezelfde voordelen van het NVK-lidmaatschap als gewone leden. Klik hier voor meer informatie over het NVK-lidmaatschap.

De NVK heeft een samenwerking met De Jonge Specialist (DJS). DJS behartigt de belangen van aios, anios, profielartsen en arts-onderzoekers. De NVK beveelt het lidmaatschap van DJS van harte aan! Als DJS-lid kunt u kosteloos lid worden van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD). Via dit gecombineerde lidmaatschap bent u gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en kunt u kosteloos voor 20 uur per jaar gebruik maken van individuele dienstverlening. Ook kunt u rechtsbijstand krijgen bij klacht-, tucht- en strafzaken en worden uw arbeidsvoorwaarden/-omstandigheden goed geregeld in cao’s. Daarnaast kunt u met korting diverse verzekeringen afsluiten bij de VvAA. Als DJS/LAD-lid ontvangt u nieuwsbrieven, het DJS magazine, het LAD-magazine en het Medisch Contact. Kijk voor meer informatie over de voordelen van DJS op www.dejongespecialist.nl. Wilt u meer weten over de voordelen van het lidmaatschap van DJS, neem dan contact op met de NVK Junior Afdeling via ja@nvk.nl.

Secties
Wilt u lid worden van één of meerdere secties? Houd er rekening mee dat bepaalde secties contributie heffen. Voor meer informatie over de secties.
Mailingen
Ondertekening
* verplichte velden ** één van deze velden is verplicht